SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Products
Productes destacats
Notícies coneixement 59

Classificació dels Polyimide

SOLUCIONADOR POLYIMIDE | Updated: Sep 15, 2014

Polyimide es pot dividir en polycondensation i poliaddició dos tipus.

(1) Polyimide de tipus de condensació, condensada aromàtic polyimide es compon d'amines aromàtiques i anhídrid dos aromàtic iuans dos, àcid carboxílic aromàtic o àcid carboxílic aromàtic quatre quatre dos alquil èsters produïts. La reacció de síntesi de polyimide de tipus de condensació es realitza en aquestes dues dimetil formamide, N-metil pyrrolidone alta bullint dissolvent aprótico i material compost polyimide acostuma a ser la prepreg procés d'emmotllament, procés de preparació del material per a aquests alta bullint solvent aprótico en la prepreg és difícil evaporar, al mateix temps en el període d'àcid cyclization (imide) polyamic també volàtil alliberament , que és fàcil de produir productes porosos compostes, és difícil aconseguir qualitat, cap porositat dels materials compostos. Per tant polyimide de condensació tipus menys ha utilitzat com resina materials compòsits de matriu, s'utilitza principalment en la fabricació de polyimide fines i revestiments.

(2) Polyimide tipus de poliaddició, perquè la condensació tipus polyimide tenint les deficiències, per tal de superar aquestes deficiències, ha desenvolupat el polyimide de tipus poliaddició. L'actual àmpliament utilitzat principalment poli bismaleimide i Norborne polyimides s'acaba. Normalment aquestes resines són baixes massa molecular relativa de polyimide amb final grups insaturats, nou a través de grups d'aplicacions de polímer final insaturats.

①POLYBISMALEIMIDE, poli bismaleimide anhídrid maleic i dos amines aromàtiques dos i polycondensation. Comparat amb l'actuació de polyimide, igualment aparellat, però el procés sintètic és simple, fàcil processament, baix cost, es pot fàcilment fer en diversos productes compostos. Curar però més fràgil.

②Norbornene basat en acabat de resina de polyimide, dels quals el més important és una classe PMR NASA Lewis de recerca centre de desenvolupament (per polimerització insitu de reactius de monòmer, polimerització in situ de reaccions electroquímiques monomèrica) resina de polyimide. Resina de polyimide de tipus RMR dos alquil èsters d'àcid carboxílic aromàtic, amines aromàtiques quatre i dos iuans 5-Norborne-2, 3-dues àcid carboxílic monoalkyl monòmers de èster dissolts en una degustació basada en l'alcohol (com el metanol o etanol), com una solució pot ser utilitzat directament per la impregnació de fibres.


 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093