SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Products
Productes destacats
Notícies coneixement 59

Uns altres trets de PI (Polyimide)

SOLUCIONADOR POLYIMIDE | Updated: Sep 15, 2014

La densitat de PI és 1.28-1.48g/cm3, amb el creixent grau imidization, augmentarà la densitat; Quan els que contenen grups secundaris en la cadena principal, densitat serà menor. PI té major força de tracció, flexió, compressió, mecànica que propietats que pertanyen als nivells mitjans i superiors, l'alt mòdul, especialment al alt alt mòdul és una característica destacada de les seves propietats mecàniques.

Fluència resistent adhesiu PI té excel lent estabilitat dimensional, que és molt destacada.

L'actuació més destacada del PI és la resistència a la calor és alta, la temperatura de descomposició de la temperatura de transició vítria, rendiment tèrmic superior i la temperatura alta contínua. Temperatura de treball continu és 250 ℃.

Propietats del PI excel·lent aïllant elèctric, en una àmplia gamma de la pèrdua de temperatura dipol és bastant petit. Té la resistència corona més excel·lent, o és per dos tipus de reacció química per generar Corona: descomposició de l'oxidació oxigen actiu àtoms; reacció d'oxidació de l'ozó, hidròxids són molt resistents. PI pertany al material dielèctric intermedi.

PI té bona estabilitat per a olis, dissolvents orgànics, diluïda d'àcid, però no resistent a fortes oxidació amb àcid sulfúric concentrat i àcid nítric furiós, també tipus no àlcali resistent i vapor ultracalientes. S'ha produït la degradació oxidativa en el paper d'oxidants forts. Àlcali i vapor d'aigua efecte farà l'anell de imide de PI d'obertura i es produeix la fractura de columna vertebral, la degradació resultant de rendiment.

Degut al gran nombre de cadena molecular aromàtic de PI estructura d'anell, que absorbeix l'habilitat de radiació és molt fort, per tant té la resistència a les radiacions excel·lents, pot suportar el neutró, d'electrons, 7 raigs, radiació ultraviolada, l'ambient de radiació, la degradació de rendiment és molt limitada.


 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093