SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Products
Productes destacats
Notícies coneixement 59

Tecnologia i desenvolupament Industrial de Polyimide

SOLUCIONADOR POLYIMIDE | Updated: Sep 15, 2014

Polyimide tecnologia industrial desenvolupament fons i. El 2007, consum Amèrica, Europa, polyimide Japó respectivament 18000 tones, 16000 tones i tones de 7000, el valor econòmic directe de més de $50 milions.

Polyimide que difereixen en el consum de tots els països i regions, Estats Units és principalment utilitzat en plàstics, comptabilitat aproximadament el 80% del consum; el major consum europeu és filferro esmalt, consum el 70% ~ 80%; Japó s'utilitza principalment en cinema i plàstic, junt van representar el 95% del consum. Amb el desenvolupament de l'aviació, l'automòbil, especialment el desenvolupament sostingut i ràpid de la indústria electrònica, un requisit urgent per miniaturització equips electrònics, lleuger, alt rendiment i gran fiabilitat. Actuació excel·lent polyimide plenament pot complir els requisits en el camp de. Autoritat estrangera prediu globals anys futurs de demanda polyimide s'incrementarà a una taxa anual del 10%, el 2013 total consum arribarà unes 100000 tones, la Perspectiva de mercat és molt considerable.

La principal productora varietat de PI de diverses de la capacitat de producció i el món

Varietats

La productora

Capacitat de producció (t / a)

Capa fina de poli pyromellitic diimide (PMDA/ODA) còpia Kapton (termostables PI)

Du Pont empresa

2600

L'empresa DuPont de Dongli

1100

Apical

L'empresa Zhongyuan química

50

Plàstic de motlle (PMDA/BMAP-B) Aurum®

Companyia de Química Mitsui Àsia Oriental

500

Poli biphenyl tetracarboxylic diimide fina pel·lícula Upilex-s

UBE Industries Ltd.

380

Emmotllament per Ultem® de imide polyether

GE Corp

30000

Imide de poliamida (TMA/MDA) motlle plàstic Torlon®

Corporació Amoco

2000

Resina de poliuretà imide BT

L'empresa química gas Mitsubishi

500


 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093