SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Products
Productes destacats
Notícies coneixement 59

El propòsit principal de líquid Polyimide

SOLUCIONADOR POLYIMIDE | Updated: Sep 15, 2014

1.film: és una de les primer polyimide comercial, utilitzat per embolicar aïllament material ranura de motor i cable. Pel·lícula polyimide i transparent com un bateries solars plat suau.

2. un adhesiu: utilitzat com adhesiu estructurals d'alta temperatura.

3.Photoresist:A fotoprotecció negatius i positiu resistència, la resolució pot arribar a Micró sots. Amb un pigment o tint a la pel·lícula de filtre de color, en gran mesura pot simplificar els procediments de tramitació.

4. producció de coure rígid o flexible revestit laminat: s'utilitza principalment en la indústria electrònica.

Pintura: la pintura aïllant per filferro electromagnètica, o com una capa resistent a temperatura alta


 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093