SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Productes
Productes destacats

SolverPI-recobriment

SolverPI-recobriment

Nom del producte: Termoplàstic alta temperatura Polyimide Coating.Item núm.: SolverPI-recobriment 1001.High Polyimide temperatura revestiment revestiment SolverPI 1001 és una capa de polímer amb propietats químiques alts temperatura resistents, estables i excel·lents propietats dielèctriques.

ProductName:ThermoplasticHighTemperaturePolyimideCoating

ItemNo.:SolverPI-Coating1001

Alta temperatura Polyimide revestiment revestiment SolverPI 1001 és una capa de polímer amb propietats químiques alts temperatura resistents, estables i excel·lents propietats dielèctriques. A causa de la seva actuació excel·lent físiques i químiques, s'utilitza sovint com un circuit integrat a gran escala cablejat capa d'aïllament, revestiments de superfícies metàl·liques, capa de superfície passivat, blindatge material, implantació de ion i així successivament. És àmpliament utilitzat en el camp de la indústria, navegació, aeroespacial, l'aviació i Microelectrònica química. Té característiques d'alta temperatura resistent, baixa temperatura resistent, resistent a la radiació, resistència a la corrosió química, taxa d'absorció d'humitat baixa, resistència hidròlisi, rendiment excel·lent aïllament i oxidació bona estabilitat, noncombustible de prevenció d'incendis, protecció ambiental, tòxics, bona adherència, flexibilitat, alta duresa, resistència als impactes i exquisit, recórrer resistència pel lícula de pintura firmaran i així successivament.

L'ús:S'apliquen al metall que és difícil d'adjuntar (acer inoxidable, alumini, coure, titani revestiment en aliatge de magnesi, acabat cromat)

Performanceindicators:

Termes

Guies

Aparença

color groguenc-marró

Solidcontent

25

Densitatg/cm ³

1.29 g/cm3-1,60 g/cm3

Viscosity(MPA.s)

945-1500

Dilatationcoefficient23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

FrictioncoefficientPV = 0.33MPa·m / s

0.01-0.02

Wearvolume(mm3/ cn.m)

1.0-3.0

Dielectricconstant(1KHz)

3.0-3.5

Surfaceresistance(Ω)

1015-1016

VolumeresistanceΩ·m

109-1014

Applicabletemperature

-260-400

Thermaldecomposition

≥580

Saltsprayresistance

≥1500000

Adhesió

≥80

Àcid-resistència

Resistanttohydrochloricacid, thinsulfuricacid, hydrofluoricacid, etc

Aalkaliresistance

Thecoldresistanceoflowconcentrationofalkaliliquor

Agingresistance

≥1500000

Otheritems

Resistancetoorganicsolventsandvariousoils

Theconstructiontechnology:

1. l'aplicació de la tecnologia: el pinzell o Remenar bé després de polvorització, mètodes de recobriment de patins com recobriment en superfície metàl·lica substrat, el gruix de la capa es pot determinar segons les necessitats reals (recobriment pot ser segons la situació real, ús formamide dissolvents dilució, dilució després cal barrejar revestiment en construcció) després d'assecar durant uns 20 minuts, el recobriment del material base en calent explosió estufa a 80 ℃/h , 120℃/h、160℃/h、280℃/h temperatura programada per curar, controlar la taxa de calefacció de 2 ℃ / min, permetre que refredar a temperatura ambient, naturalment, després de curar, desprecintat recobriment cal ser acabades en una setmana.

2. basal petició: superfície metàl·lica ha de ser polida, o afectar la força d'Unió, per fer front a la vella superfície metàl·lica net. Recoberts de superfície metàl·lica ha de mantenir sec, net, fort i suau, construcció temperatura és ℃ 10 a 35 ℃.

3.Note: durant la construcció, recobriment Polyimide ha d'evitar humitats, evitar pols i no es pot utilitzar amb altres dissolvents, pintar, lloc de construcció ha de ser ben ventilat. Revestiment que han estat opeded necessitat d'haver acabat tan aviat com sigui possible, la conservació a llarg termini sense obrir recobriment per sota de 15 ℃, nota moistureproof, mantenir ventilades. Evitar el contacte amb la pell per a un llarg període de temps, quan utilitzant dissolvent no conté substàncies orgàniques tòxics, inflamables, volàtils, quan es pot realitzar d'acord amb el mètode general de pintura.


UVCuringprocess

Mètode 1: Superfície esprai sota la llum a una distància de 200 mm per sota, uns 30 min, irradiació vertical en principi és superfície recobriment no és cola la mà, és a dir, la curació és completa. Si la superfície de la capa és més gran, es trasllada a curar procés de llum uv o polvorització de la superfície.

Mètode 2: Primer posar la superfície del recobriment sota llum ultraviolada a una distància de 300 mm per irradiació vertical uns 10 minuts, llavors polvorització la superfície sota la llum uv a la distància de 200 mm per irradiació vertical uns 10 min i una vegada més posar recobriment a la superfície de la llum a una distància de 100 mm per irradiació vertical uns 10 minuts ,. En principi, quan la superfície de la polvorització no és cola la mà, és és a dir complet de curat. De la mateixa manera, si la superfície de la capa és més gran, cal moure's en el procés de curació de la làmpada d'uv o la superfície de l'aerosol.

(Nota: aquest mètode és una referència del poder 2 kw làmpada d'uv, en el procés real es pot ajustar segons la mida de la làmpada potència adequada uv llum uv i la distància entre la superfície de la capa i irradiació hora.)
Hot Tags: SolverPI-recobriment, Polyimide capa
Productes relacionats
 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093