SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Productes
Productes destacats

TMAH SolverPI-monòmer

TMAH SolverPI-monòmer

Nom del producte: Hidròxid Tetramethylammonium. Nom abreujat: TMAH. Element núm.: TMAH SolverPI-monòmer. CAS No.:75-59-2.EINECS:200-882-9.Molecular fórmula: C4H13NO或 (CH3) 4NOH. Massa Molecular relativa: 91.23

ProductName:Tetramethylammoniumhydroxide

Abbreviatedname:TMAH

ItemNo.:SolverPI-monòmerTMAH

CASNo.:75-59-2

EINECS:200-882-9

Molecularformula:C4H13NO(CH3) 4NOH

RelativeMolecularMass:91.23

ConstitutionalFormula:

Propietats fisicoquímiques:

El producte té l'olor d'amoníac, és una forta alcalina i fàcil de assorb el CO2, es pot fer a la solució amb water(Acohol). El hidròxid tetramethylammonium amb 5 cristal. lines és aciculars Vidre incolor i diliquescence. El punt de fusió és 63℃. El punt d'ebullició és 120℃。 Es decomposite a trimethylamine i metanol escalfant fins al punt de bilimbi. La densitat del producte és 1.00(25/4℃), i és un mater alcalins amb forta corrosiu. Mantenir el segell d'embalatge. És fàcil moisure absorció si exposar a l'aire. El punt de descomposició és 134℃. Anomenem "catalitzador temporal" a causa de la seva fàcil de ser netejat després s'utilitza com a catalitzador i sense sortir de qualsevol residu.

L'Hidròxid de tetramethylammonium es poden utilitzar com a reactiu polarographic per precipitació hidrurs lliure cendra quan ens analysising.


ProductStandard:

Element

TestMethod

Estàndard (liquid25)

Standard(Solid)

Aparença

Visual

Transparentliquid

Blanc

Puirty

Àcid alkalititration

24.5-25.5

99.0

Chroma(Hazen)

Colorímetre contra

5

5

Cl-,

Mohrmethod

0.02

0.05

Carbonat,

Àcid alkalititration

0.1

0.2

Kppm

L'ICP-AES

0.5

1

Na, ppm

L'ICP-AES

0.5

1

Ca, ppm

L'ICP-AES

0.5

1

Mg, ppm

L'ICP-AES

0.5

1

Fe, ppm

L'ICP-AES

0.5

1

Ignitionresidue (260),%

Heatovenmethod

------

0.02

(Pellets0.5um)

Laserlightscatteringmethod

100/ml

------

L'ús del producte:

Els catalitzadors de simemethylphenyl siloxano fliud, bomba de difusió d'oli de silicona, plàstic emmotllament de silicona lliure Solvent, siliconresin orgànica, goma de silicona.

Polarographic reactiu en l'anàlisi.

Purificació de producte: per ser utilitzat com àlcali lliure de cendra, depost l'element metàl·lic.

Detergent Abrillantador, contacte substanceto en la producció de llesca de silici.

La placa de circuit de detergents ntegrated i la etchant anisotròpica en tecnologia de processament de Microordinador de semiconductors.

La abluent de CMP, positiu, fotoprotecció develper de ICVLSI i TFI-LCD.

Pot utilitzar àmpliament en polímer polièster, girar, plàstics, menjar, cuir, fusta

tractament, electroplate, camp de microorganisme.


Emmagatzematge i protegir

Aquest producte és fàcilment deliquescences, si us plau, segellar, ventilació i mantenir sec i mantenir-se allunyat de l'aigua i insolació, evitar de breathingin, ulls contactar o empassar. Utilitzar equips de protecció, funcionament després, Renteu amb l'aigua neta. No menjar.

Embalatge: sòlid, ampolla, bossa, caixa, líquid, tambor de plàstic


Hot Tags: Monòmer-SolverPI TMAH, Polyimide monòmer
Productes relacionats
 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093