SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Productes
Productes destacats

SolverPI-resina 7002

SolverPI-resina 7002

Nom del producte: Resina de Polyimide Element núm.: SolverPI-resina 7002 SolverPI-resina 7002 resina de polyimide és una de les varietats de resina avançada compost matriu, àmpliament utilitzats en la fabricació de alt aC

Nom del producte:Resina de polyimide

N º d'element:SolverPI-resina 7002

Resina de polyimide SolverPI-resina 7002 és una de les varietats de resina avançada compost matriu, àmpliament utilitzats en la fabricació de materials compostos d'alt rendiment, substitueixi una resina de polyimide Kerimid601. S'utilitza principalment (diamant, Nitrur de Bor cúbic) mòlta roda i el quadern de materials de fricció i refractari modelat producte matriu resina té calor excel lent resistència i propietats mecàniques, però també adequat per a la preparació de mateix sòlid de temperatura alta resistència (baix) lubricat peces mecàniques. Dissolvent orgànic disponible (DMF etc.) es va dissoldre per preparar una resina solució d'un cert contingut de sòlids, per a la preparació de fibres (fibra de vidre, fibra de carboni, etc.), reforçades prepreg, en l'àmbit dels materials compostos alta temperatura base de resina àmpliament aplicada.

Característiques

Temperatura de transició vítria alta i estabilitat tèrmica;

Excel·lents propietats mecàniques i elèctriques i propietats mecàniques;

Bo d'estabilitat.

Ús del producte

Després barrejades uniformement amb diferents pols, sota certes condicions de emmotllament.

Dissolució amb un dissolvent orgànic (DMF, etc.), una solució de resina de certs sòlids, per a la preparació de fibres (fibra de vidre, fibra de carboni, etc.), reforçades prepregs, laminats d'ús.

Dut a fora amb un dissolvent orgànic (DMF etc.) es va dissoldre per preparar una solució de resina de certs sòlids, segons necessitat diferents proporcions de la resina d'epoxi mescles pot estar preparat per una varietat de grau resistent a la calor del nou sistema de resina epoxi per conèixer diferents materials compostos i materials d'aïllament elèctric per a requisits de resistència de calor de resina epoxi.

Superhard abrasiu utilitzat en el procés de premsat

1. el producte utilitza termoconformats, prement temperatura: 220 ~ 230 . Prement pressió: 15 ~ 25MPa. Temps de prémer amb el gruix de l'article pot ser. Paràmetres específics com segueix:

Thickness(mm)

10

20

25

25

Prement time(min)

40

50

90

100

2. la corba de temperatura curat secundària: temperatura del forn a 200abans de la llibertat; incuben durant 1 hora es va criar a 200; incubaren durant 1 hora després escalfat a 220; llavors s'escalfa a 230-240incubaren durant 4-5 hores; etc. final quan la temperatura del forn baixa per sota de 100per eliminar els productes.

Índex de qualitat

Exterior

Punt de fusió

granularitat

fluïdesa

Temps de gel

Pols groc pàl·lid

80-100

200-1000 h

8-20mm

100-600 s

Hot Tags:
Productes relacionats
 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093