SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Productes
Productes destacats

SolverPI-resina 7005

SolverPI-resina 7005

Nom del producte: Resina de Polyimide Element núm.: SolverPI-resina 7005 Resina de polyimide 7005 SolverPI-resina és que una resina avançada compost matriu s'utilitza principalment com a material d'alta temperatura fricció modelat

Nom del producte:Resina de polyimide

N º d'element:SolverPI-resina 7005

Resina de polyimide 7005 SolverPI-resina és una resina avançada compost matriu s'utilitza principalment com a material d'alta temperatura fricció modelada producte i matriu de resina té calor excel lent resistència i propietats mecàniques, bona compatibilitat amb una varietat de farcits, amb bona flexibilitat. També és adequat per a la preparació d'alta resistència (baix) temperatura sòlida auto-lubricant peces mecàniques. Amb un dissolvent orgànic (acetona) es dissolgui, per a la preparació de fibres (fibra de vidre, fibra de carboni, etc.), reforçades prepreg, àmpliament utilitzat en el camp de la resina d'alta temperatura basat en materials compostos. Com a modificadors de resina epoxi resistent a la calor, sota diferents condicions de la relació es pot preparar una varietat de grau resistent a la calor del nou sistema de resina epoxi per satisfer les diferents àrees de requisits de resistència de calor de resina epoxi.

SolverPI-resina 7005 es basa en sistema de resina de polyimide basat en bismaleimide, en la seva composició química no contenen DDM i altres components, en línia amb els requeriments de protecció del medi ambient.

Característiques

Temperatura de transició vítria alta i estabilitat tèrmica;

Excel·lents propietats mecàniques i elèctriques i propietats mecàniques;

L'estabilitat de bona baixa temperatura d'emmagatzematge.

Ús del producte

Després barrejades uniformement amb diferents pols, sota certes condicions de emmotllament.

Es van dissoldre en acetona i altres dissolvents orgànics, una solució de resina de certs sòlids, per a la preparació de fibres (fibra de vidre, fibra de carboni, etc.), reforçades prepregs, làmines d'ús.

Resina líquida, dissolta en un dissolvent orgànic com acetona, va fer certs sòlids, segons necessitat diferents proporcions de les barreges de resina epoxi pot estar preparat per una varietat de grau resistent a la calor, el nou sistema de resina epoxi, per conèixer les diferents àrees, especialment camp és la resina d'epoxi aïllament Elèctric material calor resistència requisits.

Procés de curació (referència)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4 - 6h

Índex de qualitat

Exterior

Punt de fusió

granularitat

fluïdesa

Temps de gel

Pols groc pàl·lid

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Hot Tags: SolverPI-resina 7005, resina Polyimide
Productes relacionats

Un parell de: 7051 SolverPI-resina

Següent: SolverPI-resina 705R

 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093