SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Productes
Productes destacats

SolverPI-resina 705R

SolverPI-resina 705R

Nom del producte: Resina de Polyimide Element núm.: SolverPI-resina 705R Resina de SolverPI-resina 705R polyimide és una resina avançada compost matriu, s'utilitza principalment per a la preparació de compostos d'alt rendiment

Nom del producte:Resina de polyimide

N º d'element:SolverPI-resina 705R

Resina de SolverPI-resina 705R polyimide és una resina avançada compost matriu, s'utilitza principalment per a la preparació de materials compostos d'alt rendiment fondre submergit en alta temperatura base de resines materials compostos tenen una àmplia gamma d'aplicacions.

SolverPI-resina 705R es basa en sistema de resina de polyimide basat en bismaleimide, en la seva composició química no contenen DDM i altres components, en línia amb els requeriments de protecció del medi ambient.

Característiques

lTemperatura de transició vítria alta i estabilitat tèrmica;

lExcel·lents propietats mecàniques i elèctriques i propietats mecàniques;

lPropietats de flux de fon bons;

lBo d'estabilitat.

Ús del producte

Sota la calefacció (80-100) estat amb fibres de reforç fondre mullant, i llavors la prepreg gel temps requisits, més prepolymer a 120-150condició.

Quan s'utilitza com a modificador de resina epoxi resistent a la calor, a l'estat fos i la resina epoxi barregen en proporcions diferents, pot estar preparat per una varietat de grau resistent a la calor del nou sistema de resina epoxi per conèixer els requisits de prestacions tèrmiques de resina de epoxi resistent de diferents àrees.

Índex de qualitat

Exterior

Temps de gel (171)

Pasta groguenc

300-600S

Hot Tags: SolverPI-resina 705R, Polyimide de resina
Productes relacionats
 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093