SOLUCIONADOR POLYIMIDE
Productes
Productes destacats

SolverPI-resina 70SY2

SolverPI-resina 70SY2

Nom del producte: Resina de Polyimide Element núm.: SolverPI-resina 70SY2 SolverPI-resina 70SY2 és un alt rendiment IC paquet substrat utilitzat modificació fòsfor polyimide resina, sistema de resina de BT pot substituir.

Nom del producte: Resina de polyimide

Element núm.: SolverPI-resina 70SY2

70SY2 SolverPI-resina és un alt rendiment IC paquet substrat utilitzat polyimide modificades fòsfor resina, sistema de resina de BT pot substituir.

SolverPI-resina 70SY2 es basa en el sistema de valors basats en bismaleimide polyimide, altres composició química no contenen DDM i altres components, en línia amb els requeriments de protecció del medi ambient.

Funcions:

l alt de vidre transició temperatura i tèrmica estabilitat;

l excel·lent resistència dissolvent;

l baix coeficient de dilatació tèrmica (CTE, T-eix);

l força alta pell coure; bona d'estabilitat;

Índex de qualitat:

l aspecte: líquid marró vermell;

l contingut: 50-70%;

l el Gel temps (171 ): 200-600 segons;

Indicadors CCL

l la temperatura de transició vítria (Tg): ≥ 200 ;

l retardancy flama (UL-94): VO;

coure l'alumini píling força (SII / en): ≥ 7;

Hot Tags: 70SY2 SolverPI-resina, la resina de Polyimide
Productes relacionats

Un parell de: SolverPI-resina 705R

Següent: SolverPI-recobriment

 • Perfil d'empresa
  SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat". SOLVER POLYIMIDE és una de les manufactures de termoplàstics Polyimide, termostables Polyimide, Polyimide pols, Polyimide palet, líquid Polyimide, Polyimide perfil, Polyimide partícules, Polyimide monòmer, escuma de Polyimide , Polyimide de resina, recobriment Polyimide, Polyimide Material compost, Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide i així successivament. fàbrica de termoplàstics polyimide, empresa, a l'engròs, comprar, productes. Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció....
 • Product Category
 • Contacti amb nosaltres
  Address:Sala 1401, Península internacional Mansion, ciutat de Jiande, província de Zhejiang, Xina 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093